lørdag 5. september 2009

kan du sjå forskjellen???



Tro det eller ei, men 45 000 kroner skiller desse 2 rommene....klarer du å sjå ka som er dyrt og ka som er billig? Her må jeg faktisk innrømme at ej likte det billigste best... :)

6 kommentarer:

Beate, A Brighter Day sa...

Hm, klarer ikke bestemme meg for om jeg likte den øverste eller nederste best. Likte øverste senga og nederste skapet... Er den øverste billigst?

Antall besøkende: trykk på den besøkstelleren jeg har på sida mi, så kommer du dit du kan få en sånn konto for besøksteller. Registrer deg og du får html-kode som du legger inn som gadget. Si fra hvis jeg skal forklare noe mer :)

LinKaPia's Lille Hjørne... sa...

Enig me dej i at øverste sengen va finest ja :) pga av den trudde ej ved første øyekast at det øverste rommet var dyrest men det viste sej å ver det billigste :)
Fikk det til :) Tusen takk for hjelpa :)

Beate, A Brighter Day sa...

Så bra! Da kan jo jeg spørre deg om en ting: hvordan får du ting både på høyre og venstre side av bloggen? Har det kanskje noe med hvilken mal man bruker..?

Artig disse "kan du se forskjellen"-postene dine :) Ha en fin kveld!

LinKaPia's Lille Hjørne... sa...

hei igjen :) brukte oppskriften på denne linken her:http://www.zimbio.com/Free+Blogger+Beta+Template/articles/40/Create+three+column+Blogger+template
Men da må du slette den malen du eventuelt bruker først å berre endre farger å sånn etterpå :) kan sikkert legge inn en annen mal etterpå, har berre ikkje funnet en som kan kombineres enda :) lykke til :)berre spør om du lurer på noe :) ha en fortsatt fin kveld du også :)

Beate, A Brighter Day sa...

Tusen, tusen takk for hjelpen! Dette ble et bra nattlig prosjekt når man ikke fikk sove :)

LinKaPia's Lille Hjørne... sa...

Oj, so bra det blei :) godt du fikk det til :)hehe...brukt noen sånne netter her inne ej også :)